Széchenyi 2020 ERFA logó

Többfunkciós közösségi tér kialakítása a Balassagyarmat Rákóczi fejedelem út 25-27. épületekben – TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00709

A projekt címe: Többfunkciós közösségi tér kialakítása a Balassagyarmat Rákóczi fejedelem út 25-27. épületekben

A projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00709

A projekt kedvezményezettje: Balassagyarmat Város Önkormányzata.

A szerződött támogatás összege: 85.000.000 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.31.

A projekt célja a Balassagyarmat, Rákóczi fejdelem út 25-27. épületek fejlesztése, többfunkciós közösségi tér kialakítása. Az épületekben található, jelen fejlesztéssel érintett albetétek önkormányzati tulajdonban vannak. Az épületek a város egyetlen többszintes, nyitott függőfolyosóval rendelkező, „gangos” házai. E polgári „hagyományt” kívánjuk életre hívni a kulcsprojekt megvalósításával, egy régi-új típusú közösségi tér létrehozásával, mely alkalmas lesz önkormányzati kezdeményezésű programok mellett a pályázati felhívások segítségével megvalósuló rendezvények, akciók lebonyolítására is, emellett civil szervezetek számára bázisként is szolgálhat.

Emellett az épületek belső udvara különleges hangulatú összejövetelek megtartására is alkalmassá válik. A közösségi funkciók akadálymentes kialakításának köszönhetően mozgásunkban vagy egyéb képességeikben akadályozott személyeknek is elérhetővé válnak, mellyel a város egyetlen ilyen közösségi színtere lesz.

IMPRESSZUM

Készítette: TBWeb
© . Minden jog fenntartva.
Balassagyarmat Város Önkormányzata