Cseperedő Tagóvoda

Tagóvoda-vezető: Farkas Mihályné
Tagóvoda címe: 2660 Balassagyarmat, Kóvári út 1.

Telefon: 06-35-300-199
Fax: 06-35-300-199

E-mail: cseperedo@freemail.hu


Óvodánkban 5 homogén szervezésű csoportban 115 gyermek ellátásáról gondoskodunk.

Pedagógiai munkánkat a gyerekek fő tevékenységformájára, a játékra és mozgásra alapozva szervezzük. Programunk is a mozgást és sportszeretetet veszi alapul. Kiemelt feladataink egyike az egészséges életmódra nevelés és a mozgásfejlesztés.

Rendszeresen részt veszünk a város sportrendezvényein, kezdeményező és vezető szerepet vállalunk sportversenyek lebonyolításában (Mozdulj Gyarmat). Hagyományos programjaink közé tartozik a ligeti futóverseny, óvodai sportnap, ovis duatlonka. Úszásoktatás, tartásjavító torna, delecato foglalkozás minden kisgyermek számára elérhető.

Udvarunkon működő KRESZ-parkunkban, gyermekeink többsége nagycsoportos korára megtanul kerékpározni, és elsajátítja az alapvető közlekedési szabályokat.
A mozgásfejlesztéssel párhuzamosan az értelemfejlesztés játékos formában történő megvalósítása elengedhetetlen ahhoz, hogy nagycsoportosaink iskolába lépésre alkalmassá váljanak. Gyógypedagógus, fejlesztőpedagógusok, logopédus segíti munkánkat. Rendszeresen járunk könyvtárba, múzeumba, alkalmanként képtárba. Részt veszünk gyermekrajzpályázatokon, vers és mesemondó versenyeken. Kapcsolatot tartunk fenn a helyi zeneiskolával, zenei előképző dalosjáték-foglalkozásokat tartunk, ha igény van rá.

Büszkék vagyunk arra, hogy gyerekeink örömmel, szívesen járnak óvodánkba. A sikeres együttnevelés érdekében a szülői közösség segítségével, olyan tartalmas programokat igyekszünk szervezni, melyek erősítik az eredményes kapcsolat alakulását, keresik a jó megoldásokat a gyermekek érdekében.
Nevelőtestületünket a szakma és a gyermekek szeretete vezérli, mindig a gyermek számára legjobb lehetőséget keressük.

IMPRESSZUM

Készítette: TBWeb
© . Minden jog fenntartva.
Balassagyarmat Város Önkormányzata